Vrei sa inchiriezi un imobil ?

Daca aveti nevoie sa inchiriati o proprietate va puteti informa foarte usor pe principalele portaluri imobiliare sau pe website-urile agentiilor imobiliare. Cu putin noroc puteti gasi proprietatea dorita destul de rapid.

Aici aveti principalele portaluri imobiliare :

Imobiliare.ro Imopedia Anuntul Telefonic Titirez

Daca insa dupa cateva zile de cautari, sau chiar din prima zi daca nu dispuneti de timpul necesar, nu gasiti proprietatea dorita ar fi timpul sa va ganditi la angajarea unui agent imobiliar.

Mai jos aveti cateva motive:

 

- un agent imobiliar cauta prin piata imobiliara zilnic, iar in cazul meu inmultim acest zilnic cu multi ani :), ceea ce-l face mult mai eficient.

- pentru dumneavoastra verificarea a 7-8 proprietati inseamna mult timp pierdut, pentru un agent imobiliar inseamna prospectare.

- pentru dumneavoastra verificarea a 7-8 proprietati inseamna cheltuieli cu deplasarea, pentru un agent imobiliar inseamna bani investiti.

... si asa mai departe

Ceea ce vreau sa spun este ca prospectarea pentru un agent imobiliar este un job, nu merita sa-l faceti dumneavoastra si sa vi-l neglijati pe cel propriu.

 

Toti am facut aceasta greseala in viata incercand sa economisim niste bani pentru un serviciu , iar in final dupa multi nervi,greseli si cheltuieli, tot la un profesionist am apelat.

Si mai exista un risc:

O proprietate buna se inchiriaza rapid primului client care a luat decizia ... exista si aici o competitie...

Cine credeti ca va afla mai repede de existenta ei ? O persoana reprezentat de un agent imobiliar sau o persoana nereprezentata ?

De foarte multe ori proprietarii revin catre agentii imobiliari cu care au colaborat in trecut iar acestia prima data vor propune proprietatea clientilor din baza proprie de date, apoi colegilor agenti imobiliari si ei si abia apoi o vor lista in piata.

Informatii personale

Informatii cerere